Schermafbeelding 2022-05-17 om 10.41.31

Vraag

Help OnzeCoach bij het (her)definiëren van haar strategische koers en vertaal deze naar een krachtig merkverhaal en een aansprekende uitstraling.

Uitdaging

Hoe kunnen we het matchingsplatform tussen coaches en professionals laten groeien en het business domein verbreden.

Resultaten

OnzeCoach maakt een transitie naar een ‘strategisch partner’ voor HR-managers binnen grote(re) organisaties. Zo denkt OnzeCoach vanuit haar essentie ‘ervaar de kracht van aandacht’ mee om het potentieel van medewerkers binnen een organisatie optimaal te benutten. Deze beweging levert veel nieuwe commerciële kansen op in de samenwerking met organisaties en maakt het voor coaches (nog) aantrekkelijker om zich bij OnzeCoach aan te sluiten.

Over Morgenwereld

Wij zijn een creatief strategisch merkbureau en helpen klanten om impact te maken in hun business én voor de maatschappij. We begeleiden onze opdrachtgevers bij vraagstukken o.h.g.v. business, merk en engagement. Door deze domeinen op integrale wijze te benaderen maken we organisaties zichtbaar succesvoller!